HOMESTYLING & HOMESTAGING

En homestyling ger det lilla extra när du säljer din bostad, men är ofta tidskrävande med mycket att tänka på. Vi hjälper er gärna i den processen!

Vi hjälper dig att lyfta fram din bostad för att visa upp den från sina allra bästa sidor inför fotografering och visning. Varje hem är unikt och därför arbetar vi med allt ifrån rådgivning för dig som vill styla själv till full möblering av tomma bostäder. Utgångspunkten är alltid den tänka målgruppen. Homestyling är liksom mäklararvodet avdragsgillt. Mer information finns på www.skatteverket.se

 

RÅDGIVNING FÖR DIG SOM VILL STYLA SJÄLV

Vi kommer hem till dig och tillsammans går vi igenom rum för rum för att se hur du kan lyfta fram din bostad på bästa sätt inför fotografering och visning. Efter mötet får du en skriftlig detaljerad lista med förslag på åtgärder, tips och råd som du lätt kan följa. Självfallet finns vi till hands om du har frågor i din stylingprocess.

Pris: från 2 800 kronor inklusive moms

 

VI STYLAR

Vi utgår från den befintliga inredningen, lyfter bort och kompletterar med textilier, belysning och inredningsdetaljer och extra möbler om det behövs. Bostaden görs inbjudande och ombonat med vackra inredningsarrangemang, växter och blommor för att lyfta bostaden inför fotografering och visning. Vid styling av tomma bostäder tillför vi hela möblemanget och alla inredningsdetaljer.

Alla uppdrag är unika och därför har vi inga fasta priser. Ni får alltid en kostnadsfri offert baserat på era önskemål på omfattningen av stylingen, bostadens storlek, antal rum och hur mycket möbler och inredning vi kan använda från det befintliga möblemanget.

Riktpriser:  Enrumslägenhet från 22 500 kronor, tvårumslägenhet från 24 900 kronor, trerumslägenhet från 29 900 kronor och fyrarumslägenhet från 35 900 kronor. Större bostäder enligt offert. Priserna baseras på att vi inreder hela lägenheten och inkluderar moms.